Met welke dagtrip zou u mee willen?

Jaarlijks organiseert Seniorenvereniging Texel twee dagtrips. Nu ontwikkelt zich daarbij een opmerkelijke trend. De dagtrip, die in het najaar wordt georganiseerd is meestal vrij vlot volgeboekt. Dagtrips, die omstreeks de maand april worden gepland, moesten een aantal keren door gebrek aan belangstelling worden afgelast.

Gezien het vele werk, wat toch altijd weer bij de planning komt kijken, is er vanuit de Ideeëncommissie van de vereniging voorgesteld om aan de hand van een lijst met mogelijk te organiseren dagtrips, vooraf de mening van potentiële deelnemers te peilen.

Zowel leden als niet leden kunnen aan dagtrips deelnemen. Leden krijgen een korting van de vereniging, terwijl niet leden de volle prijs betalen.

Het bestuur van Seniorenvereniging Texel zal het dan ook bijzonder op prijs stellen uit als u vanuit de onderstaande lijst van mogelijke dagtrips maximaal drie trips wilt uitkiezen en uw keuze kenbaar wilt maken door deze drie reisdoelen door te geven aan Guusje Witte, telefoon 0222-314171, mobiel 06-44818097,
e-mail fransenguus@kpnmail.nl

Dagtrips naar de vaste wal:
-De Zwarte Markt in Beverwijk
-Rondvaart over de Friese meren met een bezoek aan het museumpje in Eernewoude
-Bezoek aan de Weerribben en Giethoorn met een rond-vaart over de Belter- en de Beulakkerwiede
-Tussen Sinterklaas en Kerst een bezoek brengen aan ‘De Boet’ in Hoogwoud
-Het museum van Jopie Huisman in Workum
-Het planetarium in Franeker
-Kornwerderzand. Bezoekerscentrum werkzaamheden Afsluitdijk
-Zuiderzeemuseum
-Ootmarsum, kunstenaarsdorp vlakbij Enschede
-Het Teylers museum en het Frans Hals museum in Haarlem eventueel gecombineerd met een rondvaart
-Leiden; Museum voor oudheden
-Leiden; Museum voor volkskunde
-Leiden; Hortus Botanicus, de oudste botanische tuin van Nederland
-Leiden; Museum Corpus; een reis door het menselijk lichaam
-Hilversum; Het Nederlands instituut voor beeld & geluid
-Rondvaart Sneek met lunch
-Museum Huis Doorn
-Woudagemaal en windinformatiecentrum 11 Beaufort in de N.O. polder

Trips op of vanaf Texel
-Bezoek aan een vogelshow verzorgd door Texel Zoo (het vroegere Eureka)
-Een (dag)trip organiseren naar de Waddel, vervolgens Weezenspiek aandoen en daarna afsluitend een bezoek brengen aan Novalishoeve
-Cruise via diverse Nederlandse havens met de haven van Oudeschild als begin- en eindpunt.