Theatervoorstelling in de Toegift op 24 maart 2022

Na twee jaar kunnen verenigingen weer gaan organiseren en komen er weer groepsactiviteiten.
Seniorenvereniging Texel nodigde de leden uit op donderdagmiddag 24 maart voor een theatervoorstelling in ‘De Toegift’ te Den Hoorn.
Fietsen was die zonnige middag geen straf getuige het aantal fietsen daar ter plekke.
Ook voor vervoer per bus was gezorgd.
Weldra was de zaal dan ook gezellig vol. Leuk om veel bekenden weer te ontmoeten.
Tijdens de ontvangst met koffie of thee en huisgemaakte appeltaart werd er dan ook gezellig bijgepraat.
De opening werd verzorgd door Francien Dijt en Gerrit Terpstra die bekende Nederlandse en Engelse liederen zongen en zichzelf begeleidden op gitaar. De refreinen werden door de meeste mensen enthousiast meegezongen.
Te snel was hun tijd om en bleef er nog één lied over dat ze volgend jaar willen komen zingen.
In de daarop volgende pauze werd iedereen voorzien van een drankje en wat warme hapjes.
Daarna was het de beurt aan onze gastheer Berry Lussenburg met zijn optreden met oude en nieuwe sketches waarin hij inspeelde op o.a. coronamaatregelen, gemeenteraadsverkiezingen en het stemmen in het algemeen, nieuwe en oude André Hazes en zijn nieuwe cabaretprogramma ‘Open kaart’.
Na een geslaagde middag keerde eenieder weer huiswaarts.

tekst: Toos Witte