Seniorenreis 2024
 
De klachten over de bus en dergelijke hebben we persoonlijk met BTR uitgesproken. Wat dat betreft heeft de reiscommissie ook een fout gemaakt. We hadden, vóór we uit Den Helder vertrokken, meteen contact met BTR moeten opnemen. Een goede leer voor een volgende keer. Onze excuses.
 
In samenwerking met BTR hebben we weer een leuke reis samengesteld. We gaan naar Neukirchen in het Duitse Knüllgebergte. We vertrekken op zondag 2 juni en komen op zondag 9 juni weer terug. Ons hotel is Landhotel Combecher*** (www.hotel-combecher.de).  Dit is een gastvrij familiehotel gelegen in het gezellige centrum van Neukirchen. De kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie en gratis  internet. Er is een lift aanwezig. Verder heeft het hotel een sfeervol restaurant, hotelbar, kegelbanen en een mooie tuin met terras.
 
Op de heenreis houden we een middagstop in Bentheim. Daarna reizen we door naar ons hotel. De volgende dag bezoeken we Neukirchen. Een gezellig centrum met vakwerkhuizen, leuke winkelstraatjes en het Heimatmuseum. s’ Middags gaan we naar het sprookjesachtige stadje Alsfield. Er wordt iedere dag een leuk uitstapje gemaakt naar: Waldeck, rondvaart over de Edersee, barokstad Fulda, vakwerkstadje Melsungen, huifkartocht, watermolen en wildpark.
 
Deze reis kost bij deelname van minimaal 40 personen € 810,00 en bij deelname van 45 personen € 795,00. De toeslag voor een 1 persoonskamer is €105,00.
 
Bij deze prijs inbegrepen:
- Touringcar met chauffeur/reisleider
- hotel verzorging op basis van halfpension( logies, ontbijtbuffet, 3 gangen  keuzediner
- hotelkamers met modern comfort
- hotelprogramma:
  - begeleide wandeling door Neukirchen, kegelavond, gezellige avond met klederdrachtengroep
  - avond met live muziek
  - barbecue op het terras, ipv het avonddiner
- gidsen voor wandeling door Alsfield
- rondvaart over de Edersee
- entree watermolen
- huifkartocht met koffie en gebak
- entree wildpark Knüllgebergte
- afscheidsdiner
- toeristenbelasting
 
Na opgave voor deze reis krijgt u weer het volledige programma met  inschrijfformulier.
Opgeven kan bij:  Guusje Witte- Glasbergen, Molenstraat 20 1791DL Den Burg tel. 06 44818 097
 
Hopelijk vindt u het net als wij een leuk programma.
 
 
 
De reiscommissie.